O nama

UDRUŽENJE MLADIH EKONOMISTA REPUBLIKE SRPSKE

eDomaće

Udruženje mladih ekonomista već više od tri godine radi na projektu “Kupuj domaće – ulaži u Srpsku!”.

Za to vrijeme smo posjetili veliki broj kompanija iz Republike Srpske, snimili video film koji govori o značaju kupovine domaćih proizvoda, organizovali niz predavanja i konferencija na temu brendiranja i zaštite domaćih proizvoda, kao i organizovali tri Festivala domaćih proizvoda.
Web platforma eDomaće je razvijena sa ciljem da se privrednim subjektima iz svih krajeva Republike Srpske omogući predstavljanje, povezivanje i međusobna saradnja sa potencijalnim klijentima ili partnerima.
Platforma eDomaće vam omogućava niz funkcionalnosti kao što su: predstavljanje vaše kompanije, vaših dostignuća i poslovnih rezultata, praćenje, povezivanje i komunikacija sa potencijalnim klijentima ili partnerima kao i uspostavljanje međusobne saradnje.
Kreiranje naloga i korišćenje platforme eDomaće je potpuno BESPLATNO, a omogućeno je isključivo privrednim subjektima registrovanim na teritoriji Republike Srpske.
0 +
Članova
0 +
Partnera
0 +
Projekata
0 +
Započetih biznisa

O NAMA

Udruženje mladih ekonomista

Udruženje mladih ekonomista je dobrovoljna organizacija, zasnovana na slobodnom povezivanju i udruživanju mladih ekonomista, usmjerenom ka ostvarivanju zajedničkih ciljeva i zadataka, te promociji pozitivnih poslovnih ideja.

Jedan od naših osnovnih ciljeva je da mladi ljudi ne napuštaju Republiku Srpsku i da svoje poslovne ideje realizuju na domaćem tržištu. Mišljenja smo da jačanjem preduzetničkog ambijenta i pokretanjem što većeg broja privatnih poslova dajemo podršku jačanju privrede Republike Srpske.

Naša misija

Kroz različite aktivnosti i projekte ostvariti navedene ciljeve, kao i ponuditi konkretna rješenja za poboljšanje ekonomske situacije u zemlji.

Naša vizija

 Pružiti podršku mladima i smanjiti broj onih koji planiraju da napuste Republiku Srpsku.
 

Ostali projekti

Saznajte više o do sada realizovanim projektima UMEK-a.

TREĆI FESTIVAL DOMAĆIH PROIZVODA

KONFERENCIJA “KNOW HOW – RECI DA BIZNISU”

DRUGI FESTIVAL DOMAĆIH PROIZVODA

TREĆA KONFERENCIJA “ZAPOSLI SE – POKRENI SVOJ BIZNIS”

FESTIVAL DOMAĆIH PROIZVODA

„KUPUJ DOMAĆE – ULAŽI U SRPSKU“

Kontaktirajte nas

Za sva vaša pitanja i komentare stojimo vam na raspolaganju.